2021-03-17 16:13:22• hírek • Bede Emőke

2021 végén költöznének

Képek: Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal Facebook-oldala
Képek: Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal Facebook-oldala

A 15/2021-es, állami költségvetésre vonatkozó törvény elfogadásával a kormány odaítélte a belügyminisztériumnak azt a 3.714.000 lejt, mely még szükséges volt a Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal új épületének befejezéséhez – adta hírül közösségi oldalán a prefektúra.

Ennek apropóján Altfatter Tamás prefektus, valamint Lavinia Kiss és Radu Bud alprefektusok a kivitelező cég képviselői és a tervező társadágában terepszemlét tartottak az építési területen. A bejegyzés szerint most már semmi nem áll annak útjában, hogy a 2021-es esztendő végére az útlevélosztály, a Vezetői Jogosítvány- és Gépjármű-nyilvántartó Közszolgálat, illetve az apparátus minden további szolgáltatása átköltözzék az Eötvös (A. I. Cuza) utcai székhelyre, mely több évnyi várakozás után végre megfelelő feltételeket biztosít majd az ügyes-bajos dolgaikat intéző polgároknak.


A találkozón a prefektusi hivatal vezetése hatékony munkát és folyamatos kommunikációt kért a kivitelezőtől annak érdekében, hogy tartható legyen az év végi határidő.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: